sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 2 al SJU Craiova

Un bărbat, de 50 de ani, din Ciupercenii Vechi, care era internat la Secţia de Gastroenterologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, s-a aruncat în gol de la etajul 2 al unităţii medicale. „În cursul acestei zile, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat s-a aruncat de la etajul 2 al unui spital din Craiova.
La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, careau stabilit faptul că bărbatul are 50 de ani şi este din Ciupercenii Vechi, acesta fiind internat în respectivul spital”, a anunţat IPJ Dolj.

Potrivit reprezentanţilor spitalului, bărbatul a intrat în sevraj după ce medicii i-au interzis sa consume alcool.

„Este vorba despre un pacient în vârstă de 50 de ani, internat ieri în Clinica de Gastroenterologie a spitalului nostru pentru hemoragie digestivă superioară exteriorizată prin melenă. Pacientul, un cosumator cronic de etanol, cel mai probabil a făcut un episod de sevraj şi a plecat din salon, şi-a scos toate perfuziile, şi-a scos accesul venos pe care îl avea în acel moment, a plecat pe altă secţie de la acelaşi etaj şi s-a aruncat pe fereastră, în ciuda faptului că au ţinut de el şi l-au surprins un medic şi alte persoane. A fost surprins imediat, au intervenit medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe, l-au intubat şi l-au pus pe ventilator. Primeşte soluţii perfuzabile, în acest moment se continuă investigaţiile pentru continuarea îngrijirilor medicale de urgenţă. Cu siguranţă, pacientul va rămâne internat deoarece starea acestuia este extrem de gravă. În funcţie de rezultatele explorărilor biologice şi investigaţiilor imagistice, se vor lua şi alte decizii privind alte măsuri terapeutice”, a declarat dr.Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt al SJU Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica