marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătută de un vecin, pentru că l-ar fi bârfit

O femeie, de 42 ani, din Şimnicu de Sus, a fost bătută de un consătean, în staţia de autobuz. Motivul – femeia l-ar fi bârfit în sat. La o săptămână de la incident, bărbatul a fost reţinut de Poliţie.

Potrivit IPJ Dolj, incidentul s-a petrecut în urmă cu 10 zile, în staţia de autobuz din satul Floreşti.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 2 noiembrie, o femeie de 42 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, a fost lovită cu pumnul, de către un bărbat, în timp ce se afla în staţia de autobuz din satul Floreşti.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul în cauză ar fi fost deranjat de faptul că femeia ar fi discutat cu alte persoane din localitate despre el, prezentând amănunte ireale.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în urma probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 54 de ani, din Şimnicu de Sus, bănuit de săvârşirea faptei respective”, arată IPJ Dolj.

Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Dolj, iar în cursul acestei zile urma să fie prezentat unităţii de parchet, cu propunerea de arestare preventivă.

Politica