vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Ludovic Orban, fata in fata cu… sala mai mult goala

Numărul membrilor PNL Olt este din ce în ce mai mic, iar cea mai recentă dovadă este şedinţa Colegiului Director Judeţean al filialei, de sâmbătă, la care au participat, printre alţii, preşedintele Ludovic Orban, dar de la care au lipsit nu mai puţin de 100 de membri, fapt vizibil în sală.

Şedinţa Colegiului Director Judeţean al Filialei Olt a PNL s-a desfăşurat, sâmbătă dimineaţa, la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina, cu sala aproape goală. Conform datelor oficiale, au fost prezenţi 271 dintre cei 371 de membri convocaţi, şedinţa fiind statutară, însă în imagini pare că numărul liberalilor este mult mai mic. Mai mult, cei care au fost de faţă au rezistat unei aşteptări de peste o oră pentru a îi asculta pe liderii partidului.
Astfel, preşedintele Ludovic Orban, eurodeputatul Marian Jean Marinescu sau deputatul Gigel Ştirbu au vorbit unei săli mai mult goale.
Cu toate acestea, preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a negat în cadrul conferinţei de presă, ce a precedat Colegiul Director Judeţean, că filiala se confruntă cu un val de plecări.
„De când sunt eu preşedinte, în rândurile noastre au venit vreo 500 de membri. Asta v-o spun ca s-o şi reţineţi. Într-adevăr, au fost şi plecări, dar aşa cum am spus-o întotdeauna, Partidul Naţional Liberal, în speţă filiala Olt, este un organism viu, iar decizia de a face politica unui partid sau a altuia este o decizie personală”, a declarat Voiculescu.

Politica