joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Update/Craiovenii, la limita rabdarii. CEO a reparat cazanul

Update: Reprezentantii Termo anunta ca s-a reluaat furnizarea agentului termic, in unele zone incepand sa se incalzeasca deja caloriferele craiovenilor. In altele insa va mai dura pana se va ajunge la parametrii corespunzatori, dar si aici se furnizeaza agent termic.


Cazanul fisurat, de la CET II, din cauza caruia craiovenii au petrecut noaptea in frig a fost reparat. Termo ar urma sa reia furnizarea agentului termic din aceasta seara.


O avarie la un cazan al Complexului Energetic Oltenia (CEO) de la CET II lasa craiovenii in frig. Aceasta, dupa ce si la sfarsitul lunii trecute craiovenii nu au primit caldura timp de mai multe zile, tot din cauza unei avarii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acum CEO anuntase ca va remedia avaria pana la ora 24. Sursele noastre spun insa ca nu se va intampla acest lucru si ca locuitorii orasului vor sta in frig in aceasta noapte. Cand va repara CEO cazanul spart nu se stie.

Craiovenii au ajuns la limita rabdarii, intrucat temperatura in apartamente a scazut simtitor.

„Este mai cald afara decat la mine in apartament”; „Stam iar cu resoul in priza. Am ramas bransati la Termo ca sa platim mai mult curent pentru a ne incalzi”; „Isi bat joc de noi” – sunt doar cateva dintre reactiile craiovenilor.

Revenim cu informatii despre reluarea furnizarii agentului termic de indata ce le vom obtine.

Politica