vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Episodul 3 al războiul fratricid din Bănie a fost incendiar! La propriu!

Meciul dintre CSU II și FCU Craiova a avut de toate: goluri, penalti ratat, eliminări, război și flăcări în tribune. Cele două cluburi care revendică istoria și palmaresul Universității Craiova s-au înfruntat astăzi pe Extensiv. Bătălia din teren s-a încheiat și de această dată fără învingători și învinși. Satelitul CSU a remizat 1-1 cu FCU Craiova.

În sezonul 2013-2014, în B, CSU Craiova și FCU Craiova au remizat alb, în dubla manșă. Astăzi, pe Extensiv, echipa a doua a clubului patronat de Mihai Rotaru a jucat împotriva clubului lui Adrian Mititelu. A fost din nou egal: 1-1. Evenimentul principal al primei reprize a fost eliminarea lui Dănănae, care i-a lăsat pe vizitatori în 10. În actul secund, Bic a ratat un penalti. Apoi Nițu, de la gazde, a deschis scorul. Florin Costea, introdus pe parcurs, a egalat.

La fel de interesant ca meciul în sine a fost războiul galeriilor. Peluza Sud 97 a primit 300 de bilete, mai mult decât procentul de 5% din capacitatea stadionului cât prevede regulamentul. Însă fanii au fost în număr mai mare și, firesc, au dorit să intre toți. A urmat un schimb de pietre contra lacrimogene între ultrași și jandarmi. În cele din urmă, în minutul 25, 300 „sudiști” au intrat pe stadion. A urmat un schimb de mesaje cu Peluza Nord. Iar cu 15 minute înainte de final, Peluza Sud a dat foc scaunelor din sectorul rezervat, drept urmare acesta a fost evacuat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica