sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătaia de la cârciuma satului. Nouă rețineri, niciun arestat

Cercetările au continuat în scandalul de la barul din Plopșoru în care au fost implicate aproximativ 20 de persoane. S-au bătut fără motiv și-au ajuns la secția de poliție din mai multe motive.

Două găşti de tineri, una din Rovinari şi cealaltă din Aninoasa, s-au întâlnit din întâmplare în localul de la Izvoarele, iar din cauza alcoolului au sărit la bătaie. Nimeni nu știe de la ce a pornit bătaie. S-au lovit fără niciun pic de milă, cu pumni în cap şi picioare în stomac până când unii dintre ei au rămas cazuți pe jos. Două victime, de 38 și 44 de ani, din comuna Plopșoru, au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar au refuzat internarea și-au preferat să meargă acasă pentru a uşura situaţia penală a tuturor.

Anchetatorii au făcut marți audieri pe parcursul întregii zile. În cele din urmă, câțiva bătăuși de ocazie au fost prezentaţi la instanţă cu propunere de arestare preventivă. Mandate nu au fost emise nici măcar pentru indivizii care aveau deja probleme în cazier pentru probleme penale anterioare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica