joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A început războiul: „Publicul ar fi de partea noastră”

S-a intrat în săptămâna jocului dintre CSU II Craiova și FCU Craiova. Așa că s-au tras primele cartușe din partea băieților lui Nicolo Napoli.

Vineri, la ora 14:00, pe stadionul Extensiv, potrivit site-ului Federației, se va juca meciul dintre satelitul clubului din Liga 1 și FCU Craiova, echipă patronată de Mititelu, care revendică și ea continuitatea, palmaresul etc. Drept urmare s-a dat startul declarațiilor de război: „Noi avem drumul nostru, ei pe al lor. Mai multe lucruri nu cunosc. Vom juca împotriva echipei lor secunde în Liga a 3-a. Din păcate, există această interdicţie ca noi să jucăm pe „Oblemenco”. Nu e normal ca ei să aibă acces şi noi nu. Dacă am juca pe stadionul mare, am avea la fel de mulţi oameni cum au şi ei. Sunt convins că publicul ar fi de partea noastră, tocmai de asta nu cred că se va juca acolo”, a declarat Florin Costea pentru Gsp.ro.
Simbol al lui FCU, Costea spune că va lupta pentru promovarea în B: „De obicei nu mă gândesc ce va fi în viitor, tot timpul m-am uitat către prezent. Acum suntem la Liga a 3-a, trebuie să facem totul pentru a ajunge în Liga a 2-a. S-a adus un grup bun de jucători, dar peste un an sau doi cine ştie câţi dintre cei care sunt acum vor mai fi aici. De asta spun că e mai bine să ne concentrăm pe ceea ce avem acum de făcut”.
Înaintea meciului direct cu satelitul rivalei, FCU Craiova va juca astăzi, de la ora 15:00, la Severin, cu Astra II, meci restant din cauza faptului că giurgiuvenii au avut juniori chemați sub tricolor. FCU Craiova e pe locul 5 cu 17 puncte, în cazul unei victorii cu astralii urcând pe podiumul seriei.

Politica