vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O mamă și doi copii au ajuns cu mașina în șanț

Un eveniment rutier în care au fost implicați o mamă și copiii acesteia, a avut loc în localitatea gorjeană Scoarța. O mașină în care se aflau doi adulţi şi doi copii a părăsit partea carosabilă şi a ajuns în şanţ. Maşina era condusă de o femeie, care a susţinut că un alt autovehicul i-ar fi tăiat faţa. Polițiștii au spus că altul a fost motivul pentru care maşina a ajuns în şanţ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Andrei Lazăr, femeia nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum. „O tânără de 26 ani, din judeţul Prahova, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Scoarţa, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Au rezultat doar pagube materiale”, a spus acesta.

Două autospeciale pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu, dar şi trei ambulanţe s-au deplasat la fața locului. Cele 4 persoane au reușit să iasă singuri din mașină și au refuzat transportul la spital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica