vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au furat lemnele de foc de la o școală

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Sutești au depistat 2 tineri care au furat lemnele de foc de la o școală din Șușani.

Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o cantitate însemnată din materialul lemnos ce se afla depozitat în curtea unei școli din localitatea Șușani. A fost solicitat și sprijinul specialiștilor criminaliști din cadrul Poliției municipiului Drăgășani și din aspectele rezultate cu ocazia cercetării la fața locului, a actelor administrate și din investigațiile efectuate s-a reușit identificarea celor 2 persoane bănuite de comiterea furtului, respectiv 2 tineri, din comuna Șușani, conform voceavalcii.ro

Conform cercetărilor polițiștilor, cei doi tineri, de 22 și 24 de ani s-au deplasat cu un atelaj hipo în curtea școlii, de unde au încărcat în trei rânduri cantitatea totală de (3,09 mc) material lemnos tăiat bocuri, specia carpen. Ulterior, lemnele au fost depuse la domiciliile celor doi. Se efectuează cercetări sub aspectul

Policlinica Buna Vestire Craiova

săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispusă soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgășani.

Materialul lemnos a fost restituit persoanei vătămate, prejudiciul fiind acoperit în întregime. Valoarea prejudiciului recuperat se ridică la 1400 de lei.

Politica