joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mort în condiții suspecte în Italia. Prietenul său, cercetat pentru omor

Un vâlcean, stabilit de foarte mulți ani în Italia, a murit la începutul lunii octombrie după ce barca de cauciuc pe care se afla împreună cu un prieten, român și el, s-a răsturnat. Cei doi erau la pescuit. Conform cercetătorilor făcute de autorități, prietenul său este acuzat pentru omor din culpă, conform mattinopadova.it.

Cei doi prieteni se aflau la pescuit în timpul nopții pe canalul Fratta, în Merlara (Padova – Italia), iar barca în care erau s-a răsturnat. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în ziua următoare. Prietenul său, care se afla în aceeași barcă, este acum cercetat de autoritățile judiciare. În ciuda faptului că s-a scufundat imediat pentru a-l salva, acesta a declarat că nu a reușit. În schimb, nici nu a chemat ajutoare, nici nu a anunțat carabinierii sau ambulanța, ci a așteptat să se facă ziua înainte de a da alarma. Drept urmare, românul este acuzat că nu i-a acordat primul ajutor și este cercetat pentru omor din culpă. Acesta s-a apărat declarând că pe moment a fost îngrozit de ceea ce s-a întâmplat și nu a reușit să reacționeze.

După ce Procuratura din Rovigo (Italia) va primi rezultatul autopsiei, corpul neînsufleţit al lui Gheorghe Bălan va putea fi adus în Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica