vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Casa familiei care a murit în accident lângă Calafat, spartă de hoţi

Casa familiei care a pierit într-un accident rutier lângă Calafat a fost prădată de hoţi. Dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi de fratele bărbatului decedat în accident că uşa locuinţei sale a fost forţată. Persoane necunoscute au intrat în casa victimei şi au furat mai multe bunuri.

Polițiștii au fost sesizaţi cu privire la faptul că uşa locuinței bărbatului decedat în accidentul de la Calafat a fost forțată și s-a pătruns în interior, de unde au fost sustrase bunuri. Sesizarea a fost făcută chiar de fratele bărbatului decedat. S-a stabilit furtul unui laptop, dar există posibilitatea să fie sustrase și alte bunuri. Acest aspect se va stabili pe parcurs, cu ajutorul rudelor proprietarului. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, a precizat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Polițiștii au un cerc de suspecţi şi fac cercetări pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a acestora.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că accidentul s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, lângă Calafat. Un bărbat, o femeie şi cei doi copii ai acestora, de 10 şi 14 ani, au decedat.

Cei patru se aflau într-o maşină. Tatăl copiilor era la volan, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în semiremorca unui autotractor staţionat.

Un bărbat de 47 de ani din Maglavit, conducea un autoturism pe DN 56, în afara localității Calafat, direcția Calafat către Craiova. Din cauza vitezei, a pierdut controlul autoturismului condus și a lovit o semiremorca tractată de un autotractor, care era staţionat, parțial în afara părții carosabile, iar șoferul acestui autotractor este un cetățean bulgar de 50 de ani, care nu este rănit”, potrivit IPJ Dolj.

Cei patru ocupanţi ai autoturismului au decedat.

 

Politica