sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: A căzut cu mașina într-o râpă adâncă de 150 m

O femeie în vârstă de 38 de ani a avut parte de o moarte cumplită în zona Dubova din județul Mehedinți. Mașina în care se afla s-a prăbușit într-o râpă adâncă de 150 metri.
Potrivit ISU Mehedinți, miercuri noaptea în jurul orei 01.00, mai multe echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Orşova au intervenit pentru salvarea unei persoane surprinse într-un autoturism căzut într-o râpă, pe raza localităţii Dubova, DN57. La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, o ambulanță SMURD şi două autospeciale de primă intervenție. Echipele de căutare-salvare au găsit autoturismul căzut în râpă, la o adâncime de aproximativ 150 m, în apropierea peșterii Ponicova şi sub autoturism, pe o stâncă, o femeie, în vârstă de 38 de ani, decedată.
Pe de altă parte, un tânăr în vârstă de 33 de ani a murit în chinuri groaznice în urma unui accident rutier petrecut ieri dimineață pe DN6 la ieșirea din Orșova județul Mehedinți.
Potrivit poliției, în zona stației peco Lukoil, șoferul unui BMW a intrat într-o depășire periculoasă pe linia continuă și s-a izbit frontal cu un TIR. În urma impactului, șoferul BMW-ului, un tânăr în vârstă de 33 de ani din Lugoj, a murit la câteva minute după ce a
fost scos din mașina strivită. În zona viaductelor s-a circulat cu dificultate din cauza accidentului și timp de câteva ore s-a circulat alternativ, timp în care s-au format cozi pe câțiva kilometri.

Incendii fără victime
Pompierii din cadrul Detașamentului Dr. Tr. Severin au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat în cartierul Gura Văii, din municipiul Dr. Tr. Severin. Incendiul s-a manifestat cu flacără şi degajare
mare de fum, cuprinzând o încăpere şi holurile apartamentului. Din fericire, ca urmare a producerii incendiului, nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă de izbucnire a acestui incendiu a fost determinată de un scurtcircuit electric produs de un aparat electric de încălzit lăsat sub tensiune. Două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit pentru stingerea unui incendiu, care s-a manifestat la două anexe gospodăreşti şi un depozit de furaje în localitatea Traian. Pompierii au acţionat cu două autospeciale cu
apă și spumă pentru localizarea în timp scurt şi stingerea incendiului, care prezenta pericol de extindere la casa de locuit. Incendiul a cuprins un garaj construit din lemn, pe o suprafață de aprox. 30 mp, un adăpost de păsări construit din lemn pe o suprafață de aprox.
6 mp și 3 tone de plante furajere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Politica