vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reparaţii pe drumurile Mehedinţiului

În cadrul programului de întreținere a drumurilor județene, în ultimele săptămâni s-au efectuat reparații pe mai multe tronsoane județene, președintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, având ca prioritate reabilitarea infrastructurii rutiere la nivelul întregului județ, anunţă reprezentanţii administraţiei mehedinţene.

Astfel, șeful CJ Mehedinți a dispus efectuarea de lucrări de reparații, cu fonduri din bugetul propriu al Consiliului Județean Mehedinți, pe DJ 671E, pe tronsonul cuprins între localitatea Corcova (int. DN 67A) și satul Pârvulești (platforma betonată). Lucrările de întreținere efectuate pe o distanță de cinci kilometri au constat în reparații asfaltice izolate în două straturi, într-un strat și respectiv, la stratul de uzură și au fost coordonate de Direcția Tehnică – Investiții, Dezvoltare Teritorială din cadrul CJ Mehedinți.
În paralel, pe DJ 606 B, pe sectoarele Ștefan Odobleja – intersecție DC 22 și respectiv Corzu – intersecție DJ 561 A, acolo unde s-au efectuat lucrări de reabilitare și modernizare cu fonduri din bugetul propriu al Consiliului Județean, în ultimele zile s-au făcut marcajele rutiere, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții optime”, conform CJ Mehedinţi.

Politica