miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Fiu al satului Eșelnița, ucis în Danemarca

A plecat în străinătate după un trai mai bun și se va întoarce într-un sicriu. Este povestea tristă a unui tânăr în vârstă de 42 de ani din comuna Eșelnița județul Mehedinți, ucis în Danemarca. Din primele cercetări reiese că autorii oribilei fapte sunt doi danezi deja reținuți de autoritățile de acolo. Românul de 42 de ani a fost găsit mort pe stradă într-un oraş din nordul Danemarcei.

Doi danezi au fost arestaţi pentru uciderea românului.

Potrivit presei daneze românul era angajat al unei ferme piscicole. El a fost găsit fără viaţă, sâmbătă dimineaţă, pe o stradă din oraşul Hirtshals din nordul Danemarcei. Aceleași surse au anunțat că, victima se numește Liviu Brînzei are 42 de ani și este din comuna Eșelnita, judetul Mehedinți. Anchetatorii au declarat că acesta prezenta urme de violenţe la nivelul capului însă nu este clar dacă loviturile au fost cauzate de un obiect puternic. O autopsie urmează să elucideze cauza exactă a morţii românului. În acest caz, au fost reţinuţi iniţial patru suspecţi. Ulterior, doi bărbaţi, danezi au fost puşi sub acuzare pentru uciderea românului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Autoritățile daneze urmează să afle în cel mai scurt timp care este motivul crimei. Nu se știe deocamdată dacă românul ucis urmează să fie repatriat în vederea înmormântării în localitatea natală. Există și varianta ca el să fie înhumat într-un cimitir din țara în care muncea și locuia, adică Danemarca.

Politica