joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident în tramvai. Unei femei i-a căzut o lampă în cap

O femeie de 50 de ani din Craiova a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, marți dimineața, după ce o lampă din tramvaiul în care circula i-a căzut în cap. Femeia este angajată a Ford iar compania a încadrat incidentul drept accident de muncă, fiind sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Dolj.

„Este vorba despre o persoană de 50 de ani, angajată la Ford, care în timp ce se deplasa spre serviciu, cu tramvaiul, a fost lovită în zona capului de un dispozitiv al mijlocului de transport. Vorbim despre incapacitate temporară de muncă, în cazul femeii, cercetările fiind efectuate de către unitatea angajatoare”, a declarat Cătălin Mohora, inspector-șef al ITM Dolj.

Potrivit reprezentanților RAT Craiova, incidentul s-a petrecut într-o zonă în care infrastructura nu este reabilitată iar firele de înaltă tensiune sunt foarte vechi, respectiv în zona Calu` Mort. Pantograful a agățat unul dintre aceste fire. Atât firul cât și pantograful s-au rupt. Pantograful a căzut pe tramvai iar în urma șocului o lampă din plafonul vehiculului s-a desprins și a căzut în capul femeii, provocându-i o plagă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Femeia a fost dusă la spital iar medicii i-au cusut rana.

Politica