vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Crimă în Piaţa Gării din Slatina. Autorul, în arest

Ion Șerban, de 41 de ani, din Urzica, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a ucis un om, în zona Piața Gării, din Slatina.

Decizia a fost luată, duminică, de magistrații Tribunalului Olt.

Potrivit anchetatorilor, Șerban i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit victimei, conflictul pornind, vineri seara, de la o serie de avansuri făcute de un tânăr de 24 de ani, rănit și el, iubitei criminalului, potrivit anchetatorilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pe fondul consumului de alcool si al unor discutii contradictorii cu victima S. D. I. pe tema avansurilor facute martorei M.V.G.(concubina victimei P.I.), a luat un cutit si i-a aplicat o lovitura victimei S. D. I., moment in care intervine victima P. I., astfel că suspectul se indreapta spre acesta si îi aplica cu acelasi cutit un numar de 3 lovituri, toate in zona pieptului (inima). Imediat dupa savarsirea faptei, suspectul Serban Ion fuge de la fata locului, si cu toata că este urmarit de prima victima, respectiv S. D. I, reuşeşte să scape”, se arată în comunicatul remis de parchet.

După ce a fost căutat mai bine de 15 ore de autorități, autorul s-a predat la Biroul Transport Feroviar Craiova.

Procurorii mai arată că moartea victimei „s-a datorat insuficientei cardio-circulatorii acute consecinta a 3 plagi taiate intepate cu interesare cardiaca si pulmonara cu hemoragie interna consecutive. Leziunile traumatice s-au putut produce cu corp taietor intepator. Intre leziunile traumatice si deces exista legatura de cauzalitate neconditionata”.

Politica