vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Și-a pierdut viața după ce a căzut într-o râpă de pe Cheile Sohodolului

Pasiunea pentru motoare l-a condus spre moarte. Un motociclist și-a pierdut viața după ce a căzut într-o râpă. Inițial, a fost salvat de salvamontiști dintr-o râpă de pe Cheile Sohodolului. Bărbatul era din comuna Scoarța. În cele din urmă, victima a murit câteva ore mai târziu, deși era conștient când a fost transportat la spital.

Un şofer a observat accidentul şi a alertat autorităţile. Într-un comunicat al poliției se arată că “Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat de 53 de ani, din comuna Scoarța, în timp ce conducea o motocicletă, pe Cheile Sohodolului, dinspre Runcu, a pierdut controlul direcției de deplasare și a căzut într-o prăpastie de aproximativ 10 metri”. Ulterior, personalul medical a constat decesul victimei, care suferise leziuni grave.

Salvamontiștii și angajații ISU Gorj sunt cei care au reușit să îl scoată pe bărbat din prăpastie. “Echipajele ajunse la fața locului l-au găsit pe bietul bărbat în vârstă de 53 de ani în apa rece a râului, într-o râpă foarte greu accesibilă. Era conștient, dar gemetele de durere arătau gravitatea leziunilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Colegii noștri au reușit să-l scoată pe bărbat, acesta fiind preluat de către echipajul din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Tg-Jiu. Vestea proastă a venit în cursul nopții, atunci când am aflat că bărbatul a decedat! Este inexplicabil cum, în ciuda tuturor eforturilor noastre, a faptului că omul era conștient și s-a făcut tot ce era omenește posibil pentru salvarea lui, moartea s-a dovedit biruitoare” , au scris cei de la ISU pe pagina de Facebook. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Foto – Pandurul

Politica