vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reparaţii pe DN 67, în Bărbăteşti

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova (DRDP Craiova) intervine pentru remedierea efectelor calamităților pe DN 67, pe raza localității Bărbătești, după cum arată CJ Vâlcea. 
Săptămâna trecută, preşedintele Constantin Rădulescu a solicitat Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) identificarea unor soluții pentru rezolvarea acestei probleme.

Din informațiile pe care le-am primit de la șeful de lucrare, se vor lua toate măsurile, astfel încât vineri să se toarne straturile succesive de asfalt și circulația să se desfășoare pe ambele sensuri. Aceasta este o veste foarte de bună pentru noi toţi, deoarece se apropie sezonul rece, iar drumul este extrem de circulat”, a declarat Constantin Rădulescu, Președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Conform Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, lucrările se execută pe DN 67 km 160+290, localitatea Negrulești, județul Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Partea carosabilă a fost afectată pe o porțiune de peste 20 de metri de o alunecare de teren. Pentru finalizarea lucrărilor în timp cât mai scurt, directorul general regional al DRDP Craiova, Alin Golumbeanu, a dispus ca lucrarea să fie efectuată de secția de producție din cadrul DRDP Craiova, cu utilaje proprii”arată DRDP Craiova.

Politica