marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Severinean cu mandat european de arestare prins de poliție

Prins , legat și extrădat. Este vorba de un severinean certat cu legea prins de poliție în vederea extrădării în Germania. Polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJMehedinți au depistat pe raza mun. Dr. Tr. Severin, un bărbat de 40 ani, din municipiu, care poseda un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Germania, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Bărbatul a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a dispus reținerea acestuia pentru o perioada de 24 ore, fiind introdus în arestul  I.P.J. Mehedinți.

Conducea un moped neînregistrat, fără permis și cu alcoolemie

O patrulă din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Șimian a depistat un bărbat de 51 ani, din comuna Gogoșu, în timp ce conducea un moped pe DJ606, pe raza localității Gogoșu, neînregistrat, fără a poseda permis de conducere și avînd o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Secția U.P.U. a Spitalului Județean Drobeta Turnu-Severin  pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 334, 335 și 336, din Codul Penal. 

Acțiuni în trafic

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au organizat o acţiune pentru identificarea și sancționarea pietonilor care nu respectă regulile de circulație, ocazie cu care au fost controlate 17 autovehicule și legitimate 24 persoane fiind aplicate 7 sancțiuni (din care cinci pietonilor) în valoare de 580 lei. Polițiștii Biroului Rutier și Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au organizat o acţiune pentru  identificarea şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă legislaţia rutieră cu privire la oprirea şi staţionarea acestora, ocazie cu care au fost controlate 15 autovehicule și legitimate 19 persoane fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale (din care trei pentru oprire neregulamentară) în valoare de 870 lei.

Politica