vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Urologul Riza, interzis in spital

Urologul Mugur Riza nu mai are voie sa intre în Spitalul Județean Clinic de Urgență Craiova. Marți a făcut un nou scandal când directorul unității spitalicești i-a înmânat decizia de încetare a contractului de muncă.

Conform managerului SJU, Alin Demetrian, medicul a refuzat să ia act de decizia desfacerii contractului de muncă, aceasta urmand a-i fi trimisă prin poștă.

„Am încercat să stau de vorbă cu domnul doctor. A avenit la spital dar a făcut din nou scandal. A refuzat să primească decizia de încetare a contractului de muncă, așa că o să o trimitem prin poștă. Din cauza scandalurilor repetate domnul doctor are interdicție să mai intre în acest spital. Contractul de muncă a fost desfăcut începând cu data de opt octombrie”, a declarat Demetrian.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urmă cu o săptămână, Riza a fost amendat cu suma de 3.000 lei după ce, la începutul săptămânii, a provocat un scandal în incinta unităţii medicale. Medicii de la etajul 7, bloc operator, au sesizat poliţia că urologul face scandal, iar la apariţia oamenilor legii, Mugur Riza a început să-i filmeze, postând ulterior filmarea pe Youtube.

De asemenea, în luna mai a acestui an, medicul Mugur Riza a fost protagonistul unui alt scandal, când a lovit un alt coleg. Scandalul dintre cei doi medici s-a produs după ce medicul agresat n-a mai vrut să contribuie pentru achiziţionarea unui aparat medical, deşi toţi colegii îşi dăduseră acceptul anterior. Cei doi au început să se jignească, iar lucrurile au escaladat.

Politica