joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Medic dat afară de la SJU Craiova, după scandaluri repetate

Urologul Mugur Riza a rămas fără postul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova, în urma scandalurilor în care a fost implicat. Informaţia a fost confirmată de surse din conducerea unităţii medicale.

Decizia oficială urmează să-i fie comunicată doctorului.

În urmă cu o săptămână, Riza a fost amendat cu suma de 3.000 lei după ce, la începutul săptămânii, a provocat un scandal în incinta unităţii medicale. Medicii de la etajul 7, bloc operator, au sesizat poliţia că urologul face scandal, iar la apariţia oamenilor legii, Mugur Riza a început să-i filmeze, postând ulterior filmarea pe Youtube.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În luna mai a acestui an, medicul Mugur Riza a fost protagonistul unui alt scandal, când a lovit un alt coleg. Scandalul dintre cei doi medici s-a produs după ce medicul agresat n-a mai vrut să contribuie pentru achiziţionarea unui aparat medical, deşi toţi colegii îşi dăduseră acceptul anterior. Cei doi au început să se jignească, iar lucrurile au escaladat.

Medicul Liviu Mugur Riza nu se află la primul conflict de acest gen, în anul 2003 el lovind cu pumnul un coleg rezident.

Politica