sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltencele, pe podium la seniori

CSM Craiova / CSM Drobeta Turnu Severin a cucerit bronzul la Campionatul Național de Seniori, pe echipe, desfășurat în București

În componența Naomi Ruth Badea (CSM Craiova; – 50 kg), Elena Bușoi (CSM Dr. Tr. Severin; – 53 kg), Denisa Breazu (CSM Dr. Tr. Severin; – 55 kg), Mihaela Bărbulescu (CSM Craiova; – 57 kg), Ana-Maria Enache (CSM Craiova; – 59 kg), Adina Giura (CSM Dr. Tr. Severin; – 62 kg), Violeta Măicănescu (CSM Craiova; – 65 kg) și Larisa Nițu (CSM Dr. Tr. Severin; – 72 kg), echipa CSM Craiova (antrenor Petre Banciu) / CSM Dr. Tr. Severin (antrenor Marin Dobrescu) s-a clasat pe locul al III-lea, după CSA Steaua București și CSM Timișoara.
„Sunt foarte mulțumit de rezultatele de la Naționalele de seniori. Echipa CSM Craiova/CSM Drobeta Turnu Severin a fost formată din opt luptătoare. Patru au provenit de la noi și toate sunt încă junioare. Fetele au avut evoluții bune. Am ratat locul secund, la un singur punct. Peste 2 săptămâni vor fi Naționalele de Juniori, unde vor face echipă tot cu CSM Craiova, doar că atunci noi vom avea șase fete în concurs și Craiova doar două. Cu siguranță, ne vom clasa pe primul loc”, a spus antrenorul de la CSM Drobeta Turnu Severin, Marin Dobrescu.
Acesta a fost mulțumit și de locul obținut, în urmă cu 2 săptămâni, de eleva sa Larisa Nițu, la Campionatul Mondial de Seniori, din Suedia.
„România a avut la Mondiale doar 3 luptătoare, iar cel mai bun loc, șapte, a fost obținut de severineanca noastră, Larisa Nițu. Au fost 18 sportive pe categoria sa, la 72 kg. Ea mai e și anul viitor junioară și sper ca în 2019 să ia medalie la Mondiale. La Europene, în Italia, a luat bronzul anul acesta”, a dezvăluit Dobrescu.

Politica