vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cultură, Educație și Cercetare! Facultatea de Litere și-a deschis porțile!

Facultatea de Litere din cadrul Universității din Craiova și-a deschis, marți, 2 octombrie, porțile pentru noii absolvenți de liceu.

Toamna se numără bobocii. Aceștia au fost primiți cu mult entuziasm de către cadrele didactice, dar și de colegii mai mari. Prezentatori au fost chiar doi studenți de la Facultatea de Litere, din anul II.
Directorul Teatrului Național Marin Sorescu, Alexandru Boureanu, i-a încurajat pe studenți să fie mai obraznici: „Fiți obraznici, dar în sensul bun. Aveți curajul să vă întrebați profesorii și să trageți cât mai mult de ei”. De altfel, acesta a propus ca la final de an, să se organizeze o petrecere, unde să fie invitați toți studenții Facultății de Litere. Prezentă a fost și Monica Sună, Inspectorul Școlar Județean Dolj, care a lăudat performanțele olimpicilor.
Studenții de la Arte au pregătit un moment artistic, iar cadrele profesorale prezente, printre care și decanul facultății, prof. Univ. Dr. Nicu Panea a ținut un discurs prin care i-a invitat pe studenți la cultură.

Politica