joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSS și Luceafărul și-au împărțit victoriile

După ce au ratat calificarea în Liga Elitelor, ACS Luceafărul Drobeta și CSS Dr. Tr. Severin s-au întâlnit prima etapă din Seria a VI-a

Cele 2 echipe severinene prezente în Campionatul Național de Fotbal rezervat Juniorilor și-au împărțit victoriile, la sfârșitul săptămânii trecute. Dacă CSS s-a impus cu scorul de 5-1 la U19, prin golurile izbutite de Ionuț Rupa (7) (foto), Raul Iorgulescu (15, 35), Cosmin Popescu (25) și Bogdan Ungureanu (82), respectiv Remus Țurai (85), la categoria de vârstă U17 a câștigat Luceafărul, cu 1-0. Singurul gol al partidei de pe Stadionul Termo s-a înscris în minutul 76, la șutul deviat al lui Teodor Chirițoiu. Etapa viitoare, Luceafărul joacă la CSS Craiova, iar CSS Drobeta Turnu Severin se deplasează la CFR Romgaz Craiova.

Ambele grupe de la Luceafărul, pe podium în seria preliminară
În perioada 11 august – 22 septembrie, cele 2 echipe severinene jucaseră în Seria a XI-a Preliminară, alături de alte 5 formații. Dacă la U19, Luceafărul s-a clasat pe locul secund, iar CSS a completat podiumul, ambele fiind departe însă de câștigătoarea seriei – CSU Craiova, care s-a calificat astfel în Liga Elitelor, la U17 Luceafărul s-a clasat pe 3, iar CSS pe locul 6, ultimul, cu doar un egal în 10 jocuri. Tot CSU Craiova a câștigat seria și la această categorie de vârstă și a acces în Liga Elitelor. În Seria a XII-a preliminară, s-au impus CSS Slatina (U19) și CSJ Știința U Craiova (U17). Ulterior, locurile 2-6 au fost repartizate în Seria a VI-a Națională, alături de celelalte cluburi clasate pe locurile 2-6 în seria a XI-a Preliminară. Turul se încheie pe 25 noiembrie, iar campionatul se va relua apoi pe 9 martie 2019.
Juniori U19
Seria a VI-a, Etapa I
ACS Luceafărul Drobeta – CSS Dr. Tr. Seevrin 1-5
Academia Gică Popescu Craiova – CFR Romgaz Craiova 6-4
Energeticianul Târgu Jiu – Pandurii Târgu Jiu 0-4
Dinamyk Craiova – CSS Craiova 0-0
CSJ Știința U Craiova – LPS Slatina 6-1

Policlinica Buna Vestire Craiova

Juniori U17
Seria a VI-a, Etapa I
ACS Luceafărul Drobeta – CSS Dr. Tr. Severin 1-0
Academia Gică Popescu Craiova – CFR Romgaz Craiova 8-0
Energeticianul Târgu Jiu – Pandurii Târgu Jiu 0-3
Dinamyk Craiova – CSS Craiova 4-2
CSS Slatina – LPS Slatina 2-2

Politica