vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE Dolj: Susținem solicitările angajaților de la ELECTROPUTERE MALL

Anișoara Stănculescu, președinte ALDE Craiova: ”Înființarea unui traseu special al RAT care să țină cont de programul angajaților de la Electroputere Mall este o necesitate ”

Solicitările angajaților din cele 130 de magazine ale Mall-ului Electroputere,  adresate autorităților locale sunt absolut legitime. Corelarea urgentă a orarului circulației  autobuzelor RAT cu programul de lucru al mall-ului ar fi o dovadă că suntem o comunitate atentă la nevoile tuturor cetățenilor ei.

Considerăm că toate demersurile pentru soluționarea acestei probleme trebuie și pot fi realizate într-un timp cât mai scurt astfel încât acești angajați să beneficieze de un transport urban civilizat la finalul programului lor de lucru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Solicităm conducerii RAT și primăriei Craiova să acorde atenția cuvenită acestei chestiuni și să nu amâne rezolvarea ei, invocându-se complicate proceduri birocratice și/sau studii de oportunitate.

Ar fi un gest de responsabilitate și înțelegere față de viața, și așa deloc usoară, a unor concetățeni și a familiilor lor. Ne exprimăm speranța că acestor oameni li se vor da dreptate, nu doar telefonic sau în scris, ci practic, prin rezolvarea problemelor revendicate.

 

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Politica