vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Todorov a scos echipa de pe teren! Antrenorii din Bănie își fac un obicei!

După ce la meciul de handbal dintre Vâlcea și Craiova, Bogdan Burcea a scos echipa de pe teren, iată că și Aco Todorov a procedat la fel, dar la baschet!

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, a disputat miercuri seară un meci amical contra bulgarilor de la Rilski. Partida a fost oprită în minutul 35, atunci când scorul era 86-78, în defavoarea oltenilor.

Meciul s-a oprit cu cinci minute înainte de final, pentru că tehnicianul craiovenilor, Aco Todorov, a considerat că este mai bine să scoată echipa din teren. Antrenorul Craiovei a fost nemulțumit de maniera de arbitraj, care, după spusele craiovenilor, a defavorizat echipa din Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru Craiova au jucat și au marcat: Ionescu (4 p.), Casale (8 p.), Holland (12 p.), Gajovic (13 p.), Boone (2 p.), Popa (7 p.), Mijajlovic (3 p.), Troupe (15 p.), Berceanu (3 p.), Holsey (11 p.)

În decurs de o săptămână, este a doua oară când un antrenor al unei echipe craiovene își scoate echipa de pe teren. Bogdan Burcea a procedat la fel în meciul de la Vâlcea, doar că el nu a mers atât de departe și a revenit asupra deciziei. Burcea a trimis formația înapoi pe teren, dar s-a ales cu cinci etape de suspendare după toate incidentele din acea partidă. În cazul lui Aco Todorov nu se pune problema de suspendare.

Foto: U Craiova Baschet Fans

Politica