miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţist de la Rutieră la spital, după ce a fost lovit de un şofer recalcitrant

Un poliţist din Craiova a ajuns la spital după ce a fost lovit de un şofer pe care îl urmărise în trafic. Poliţistul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, are leziuni în zona capului care i-ar fi fost provocate cu un telefon mobil.

Agentul principal Cristian Bitică de la Serviciul Rutier, facea parte dintr-un echipaj al Poliţiei, care, în această seară, a încercat să oprească un şofer, pe Centura de Nord a Craiovei. Pentru că şoferul şi-a continuat drumului, poliţiştii au pornit în urmărirea lui. L-au oprit pe o alee, au încercat să îl imobilizeze, însă bărbatul, Marius Cauc, de 32 ani, din Craiova, a devenit agresiv şi l-a lovit pe agentul Bitică în zona capului, cu un telefon mobil. Bărbatul ar fi reuşit să scape, iar poliţiştii au tras focuri de armă în plan vertical. S-ar fi prezentat ulterior la poliţie însoţit de avocat.

„In aceasta seara, un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Dolj a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui sofer care a efectuat o depasire neregulamentara pe DN 65F – Centura de Nord a Craiovei.
Intrucat soferul nu a oprit la semnal, politistii au pornit in urmarirea lui cu semnalele acustice si luminoase in functiune, reusindu-se blocarea in trafic a autoturismului.
In momentul in care politistii incercau sa-l imobilizeze, soferul ar fi lovit unul dintre politisti cu telefonul in zona capului.
S-a procedat la urmarirea acestuia, cel in cauza fiind somat verbal sa se opreasca.
Ulterior, au fost trase mai multe focuri de arma, in plan vertical, fara a se reusi insa prinderea barbatului respectiv.
Cel in cauza s-a prezentat la sediul IPJ Dolj, in prezent fiind efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj, cauza fiind preluata de catre un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţistul agresat se află acum la spital.

 

Revenim!

Sursa foto: Facebook – Sindicatul Poliţiştilor Dolj

Politica