vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Poliția Rutieră, controale dure și dese

Poliția Rutieră Mehedinți continuă să taie în carne vie și nu iartă nimic. La data de 17.09.2018, polițiștii Biroului Rutier municipal din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat şi oprit în trafic un tânăr de 25 de ani, din comuna Tîmna, județul Mehedinți, care a condus un autoturism pe strada Traian din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 2 din Codul Penal.

La data de 17.09.2018, un bărbat de 51 de ani,  din comuna Șimian, județul Mehedinți a condus un autoturism pe strada Rahovei din municipiul Drobeta Turnu Severin, iar la intersecția cu strada Mareșal Averescu nu respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de către un tânăr de 20 de ani, din Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șoferului care circula regulamentar precum și a unui bărbat de 21 de ani, din același autoturism.

Conducătorii auto posedă permis de conducere corespunzător categoriei și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 196 alin. 2, 3 și 4 din Codul Penal.

La data de 17.09.2018, polițiștii Biroului Rutier au efectuat o acţiune pentru  identificarea şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule ce nu acordă prioritate de trecere pietonilor care au acest drept, ocazie cu care au fost verificate 8 autovehicule și legitimate 14 persoane fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 1740 lei.

La data de 17.09.2018, polițiștii Biroului Rutier au efectuat o acţiune pentru  identificarea şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule ce nu respectă legislaţia rutieră cu privire la oprirea şi staţionarea acestora, ocazie cu care au fost controlate 16 autovehicule și legitimate 19 persoane fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 2870 lei.

Politica