vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarm lovit de un tânăr de 28 ani

Un jandarm gorjean a fost lovit de un tânăr de 28 ani. S-a întâmplat în faţa unui bar din Novaci, unde jandarmul, împreună cu doi poliţişti, au fost chemaţi întrucât tânărul cu pricina făcea scandal.
„La data de 9 septembrie a.c., Poliţia Oraşului Novaci a fost sesizată prin apelul 112, cu privire la faptul că în fața unui local public din localitate, o persoană tulbură liniștea publică.
La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă polițist – jandarm, ocazie cu care a fost identificat în zonă un tânăr de 28 de ani, din orașul Novaci, care se afla în stare de ebrietate și avea un comportament agresiv. La apariția patrulei de ordine publică, tânărul a adoptat în continuare un comportament neadecvat, adresând înjurii, cuvinte și expresii jignitoare, la adresa celor doi lucrători, iar lucrătorul din cadrul IJJ Gorj a fost lovit de tânăr în zona feței, provocându-i leziuni ușoare.
Având în vedere comportamentul agresiv de care a dat dovadă, față de agresor s-a luat măsura imobilizării, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor”, potrivit IPJ Gorj.
Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de ultraj.

Politica