vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Goluri alb-albastre sub tricolor! „Băiatul ăsta va pleca pe 8-10 milioane!”

Alb-albaștrii își fac din ce în ce mai mult simțită prezența la reprezentativele naționale.

Alexandru Mitriță și Nicușor Bancu au fost titulari, iar ultimul integralist, în remiza albă cu Muntenegru, din prima etapă a Ligii Națiunilor. Mitriță a fost schimbat cu Budescu la mijlocul reprizei secunde. Cei doi echipieri ai CSU vor avea și azi meci sub tricolor, în Serbia, în cadrul celei de-a doua runde a Ligii Națiunilor. Partida începe de la ora 21:45 și se joacă pe stadionul Partizan din Belgrad.

Goluri oltenești la U21

Policlinica Buna Vestire Craiova

România U21 a învins Portugalia cu 2-1, la ea acasă. Cicâldău a deschis scorul, iar Ivan a marcat pentru victorie. Evoluția lui Alex Cicâldău l-a determinat pe Gică Craioveanu să spună: „Băiatul ăsta va fi vândut pe 8-10 milioane. E un jucător box to box, ceea ce avem nevoie în fotbalul românesc. În 2-3 ani va pleca pe 8-10 milioane de euro”. Cicâldău a costat un million de euro, are zece partide în tricoul CSU, în care a pasat decisiv de 5 ori. România U21 va juca mâine contra Bosniei.

Craiovenii au punctat și la loturile mici

Jovan Markovic și Valentin Mihăilă au marcat golurile României U19, în partida câștigată cu reprezentativa similară a Ciprului, scor 2-1. Cristi Șerban a intrat pe teren în minutul 53. Luis Nițu a marcat unicul gol al echipei reprezentative U18 a României, în remiza 1-1 contra Suediei.

Politica