vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Albanez trimis în judecată, după ce a vrut să dea șpagă la frontieră

Cetățeanul albanez care, luna trecută, a încercat să dea șpagă unui polițist de frontieră de la „Porțile de Fier II” a fost trimis în judecată.

Ofițerii Serviciul Județean Anticorupție Mehedinți au finalizat cercetările, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți a emis rechizitoriul și a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a acestuia.

În fapt, la data de 14.08.2018, organele de cercetare penală din cadrul D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Mehedinți au fost sesizate prin denunț de un inspector de poliție din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei „Porțile de Fier II”, cu privire la faptul că, în jurul orei 13:45, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat doi cetățeni de naționalitate albaneză care nu îndeplineau condițiile de intrare în România.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După ce le-a comunicat acestora că nu pot intra în țară, unul dintre ei i-a oferit suma de 200 de euro pentru a-și încălca atribuțiile de serviciu și a le permite trecerea frontierei, deși nu îndeplineau condițiile legale în acest sens. Polițistul a refuzat primirea banilor și a sesizat cele întâmplate organelor de urmărire penală.

În urma sesizării, lucrătorii  S.J.A. Mehedinții împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți au organizat şi desfășurat acțiunea de prindere în flagrant”, conform Direcției Generale Anticorupție

Albanezul este acuzat de dare de mită, în formă continuată.

Politica