sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Turneul din weekend poate duce SCM Craiova în primăvara europeană!

Fetele de la SCM Craiova intră în cartea de istorie a Băniei dacă bat tot la Koprivnica.

La conferința de presă dinaintea turneului de la Koprivnica, Bogdan Burcea promitea: „Suntem din nou înaintea unei performanțe istorice: calificarea în grupele Champions League. Suntem nevoiți și ne dorim foarte tare acest lucru: să luptăm pentru o poziție pe care sperăm să demonstrăm că o merităm. Dacă ajungem să jucăm în grupe, promit că voi duce echipa în primăvara europeană a Ligii Campionilor. Indiferent cine se va întrista. Ar fi un pas mare pentru istoria acestei echipe”.

În condițiile în care câștigă întrecerea din Croația, SCM Craiova se califică în grupele Ligii Campionilor. Și are garantate 6 meciuri în competiție. De aici, primele 3 clasate continuă în faza a doua a grupelor Ligii, iar ultima merge în grupele EHF. Astfel, toate formațiile ajung în primăvara europeană. Pentru a fi în Liga Campionilor la anul, SCM Craiova trebuie să nu termine grupa pe ultimul loc, dar și așa ar continua în EHF.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deci, contra unei noi performanțe istorice a Craiovei mai stau într-o primă fază Jagodina, iar în a doua învingătoarea dintre Podravka și Muratpasa.

Program Grupa B:

08.09.2018 17:30 S.C.M. Craiova – ZORK Jagodina (Serbia)

08.09.2018 20:30 H.C. Podravka Vegeta (Croaţia) – Muratpasa Belediyesi (Turcia)

Finale:

09.09.2018 16:00 Învinsele din cele două meciuri

09.09.2018 19:00 Câştigătoarele din cele două partide.

Politica