sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oamenii implicati in accidentul de la Stoenesti mergeau la munca in Spania

Cele şase persoane care se aflau în microbuzul răsturnat, marţi dimineaţa, pe drumul naţional DN 6, la ieşirea din Stoneşti spre Caracal, se îndreptau către Craiova, însă destinaţia lor finală era Spania, unde mergeau la muncă.

O femeie în vârstă de 41 de ani, din Alexandria, şi-a pierdut viaţa în accident, iar alte două persoane, un bărbat în vârstă de 44 de ani şi o femeie în vârstă de 43 de ani, ambii tot din Alexandria, au ajuns la Spitalul Caracal.
Microbuzul aparţine firmei Tabita Tour. Un dosar penal a fost deschis în acest dosar.
„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și în urma cercetărilor efectuate a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 23 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 6, pe raza comunei Stoenești, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în afara carosabilului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Politica