sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Seif dintr-un apartament din Drobeta, spart de hoți

Bijuterii și bani, în total aproximativ 55.000 lei, au reușit să fure patru tineri din seiful unei familii din Drobeta Turnu Severin. Potrivit Poliției, aceștia au intrat într-un apartament situat la etajul patru al unui bloc din oraș, de pe acoperişul clădirii, prin escaladarea zidului şi forţarea geamurilor.

Cei patru hoți, cu vârste cuprinse între 17-32 ani, toţi din municipiul Drobeta Turnu Severin, au fost prinși de Poliție la scurt timp de la spargere.

„Aceştia se deplasau pe raza municipiului cu un autoturism, al cărui conducător auto a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al poliţiştilor. Echipajul de poliţie a procedat la urmărirea acestora, ocazie cu care autovehiculul a fost imobilizat, doi dintre tineri, de 17 respectiv 32 de ani fiind reţinuţi, iar ceilalţi doi reuşind să fugă în direcţii diferite. În autovehicul poliţiştii au descoperit mai multe obiecte posibil a fi folosite pentru pătrunderea în locuinţe, un seif în care se afla suma de 10.200 euro şi bijuterii. Extinzând cercetările, s-a stabilit faptul că, suspecţii au pătruns de pe acoperişul unui bloc de locuinţe, într-un imobil situat la etajul patru, prin escaladarea zidului clădirii şi forţarea geamurilor, de unde au sustras bunurile respective. Prejudiciul în valoare de aproximativ 55.000 lei a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, iar faţă de cei doi dintre suspecţi s-a luat măsura reţinerii, pe bază de ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, fiind prezentaţi Judecătoriei Drobeta Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă, propunere ce a fost însuşită, fiind emise pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru o perioadă 30 de zile”, conform IPJ Mehedinti.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru furt calificat, dar continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracțională a celor patru.

Politica