miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova a pierdut cu Chiajna, pe Oblemenco

CSU Craiova a pierdut partida disputată, luni seara, pe stadionul Ion Oblemenco, cu Chiajna.
CSU a jucat aproape tot meciul în 10 oameni, după ce fundașul  central  Isaac Donkor a fost eliminat în minutul 17, în urma unui fault asupra lui Marc, jucătorul Concordiei. La pauză s-a intrat în vestiar cu un scor de 0-0, scor menținut și pe parcursul celei de-a doua reprize, până în minutul 82, când Nicolas Gorobsov a înscris pentru Chiajna. Acesta a fost, de altfel, unicul gol al meciului, iar CSU rămâne fără victorie pe teren propriu în acest sezon.
„Din punctul meu de vedere am jucat foarte bine timp de 70 de minute. Veneam după partida dificilă de joi cu Leipzig, așa că nu am de ce să nu fiu mulțumit. Am avut ocazii mari, prin Cicâldău și Baicu. Trebuie să lucrăm în continuare. Nu mi-a plăcut cum a fost gestionată partida. Nu am probleme cu eliminarea lui Donkor. Nu mi-a plăcut nici terenul.  Mitriță e un jucător foarte bun din punct de vedere tehnic, dar pe acest gazon nu poate controla bine balonul, aceasta este părerea mea. Nu vorbesc despre transferuri, aceste lucruri nu sunt problemele mele”, a spus Mangia, la TV Telekom Sport.
Antrenorul Concordiei Chiajna, Ionuț Badea, a fost foarte mulțumit la finalul meciului câștigat în fața CSU.
„Firește că rezultatul mă bucură. Era important să ne ridicăm la înălțimea atmosferei din tribune. E un rezultat care ne mulțumește, dar jocul încă e în construcție. E nevoie de meciuri cu presiune, cum a fost acesta, pentru a ne roda”, a declarat antrenorul Concordiei la finalul meciului de la Craiova.
CSU Craiova – Concordia Chiajna: 0-1
Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova
Competiție: Liga I Betano (Etapa a 5-a)
Gol: Nicolas Gorobsov (min. 82)
CSU Craiova: Pigliacelli – Donkor, Gardoș (Kelic, min. 72), Tiago – Martic, Mateiu (Markovic, min, 82), Fedele, Bancu – Burlacu (Baicu, min. 60), Cicâldău, Mitriță. Rezerve: Popescu, Bărbuț, Borța, Briceag, Kelic, Markovic, Baicu.
Antrenor: Devis Mangia
Concordia Chiajna: Caparco – G. Matei, Albu, Marc, Panait – Prepeliță, Gorobsov, Nivaldo – Grădinaru, Batin, Guessan. Rezerve: A. Costache, Bărboianu, Bawab, Cristescu, Deaconu, P. Ivanovici, Leca
Antrenor: Ionuț Badea
Arbitru: Ionuț Coza / A1: Ovidiu Artene / A2: Bogdan Gheorghe / Observator: Eduard Dumitrescu
sursa foto: csuc.ro

Politica