vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSM Slatina – CSO Filiași, în Cupa României

FRF a anunţat programul turului III al Cupei României. CSM Slatina va primi vizita echipei CSO Filiaşi, pe care a întâlnit-o în cadrul unui meci amical în urmă cu câteva zile. Slătinenii au şansa revanşei după amicalul pierdut cu 0-2, însă misiunea nu va fi deloc uşoară, formaţia doljeană, care activează în Liga a III-a, fiind favorită la calificarea în turul IV al Cupei României, în care intră în competiţie toate echipele din Liga a II-a.
După ce a a întâlnit în turul precedent U Craiova 1948, imediat după disputarea unui amical, pe care a eliminat-o cu 2-0, CSM Slatina primeşte vizita, în faza a treia a Cupei României, a celor de la CSO Filiaşi, pe care i-a întâlnit sâmbătă într-un joc de pregătire pe Stadionul „1 Mai”.
CSM Slatina a pierdut testul cu CSO Filiaşi, scor 0-2, însă antrenorul grupării slătinene a rulat tot lotul, dându-le şansa tuturor componenţilor să evolueze. Chiar şi aşa, gruparea slătineană, care activează în Liga a IV-a, porneşte cu şansa a doua în meciul cu formaţia doljeană, pregătită de Silviu Lung.
Duelul din Cupa României se dispută într-o singură manşă, eliminatorie. Prin urmare, dacă după 90 de minute de joc va exista egalitate, se vor disputa două reprize de prelungiri a câte 15 minute. Dacă egalitatea se va menţine, echipa câştigătoare se va decide la penalty-uri.
Din turul următor, vor intra în competiţia rezervată surprizelor toate formaţiile din Liga a II-a. CSM Slatina ar putea aduce astfel, pe Stadionul „1 Mai”, după mult timp, meciuri de nivelul eşalonului secund fotbalistic, dacă va reuşi să treacă de CSO Filiaşi.
Bucovina Rădăuţi – Foresta Suceava
Viitorul Liteni – Ştiinţa Miroslava
CSM Ceahlăul Piatra Neamţ – Aerostar Bacău
Sporting Lieşti – Suporter Club Oţelul Galaţi
CSM Focşani – Metalul Buzău
Axiopolis Sport Cernavodă – SSC Farul Constanţa
CSM Olteniţa – Unirea Slobozia
Progresul Spartac – CS Afumaţi
FCM Alexandria –  Fotbal Club R Bucureşti
Sporting Roşiori – FC Turris-Oltul Turnu Măgurele
CSM Slatina – CSO Filiaşi
CS Tunari – Petrolul Ploieşti
Flacăra Moreni / Gloria Corneşti* – Olimpic Cetate Râşnov
FC Hărman – FK Csikszereda Miercurea Ciuc
Minaur Baia Mare – CS Fotbal Comuna Recea
CS Unu Fotbal Club Gloria / Avântul Reghin* – Universitatea Cluj
Unirea Alba Iulia – Sănătatea Cluj
Industria Galda / Performanţa Ighiu* – Metalurgistul Cugir
CSM Şcolar Reşiţa – CS Energeticianul
CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – CSM Lugoj
Gloria Lunca Teuz Cermei – Şoimii Lipova
În cadrul fazei a doua a competiţiei, partidele Industria Galda – Performanţa Ighiu, Gloria Corneşti – Flacăra Moreni şi ACS Unu Fotbal Club Gloria – Avântul Reghin nu s-au disputat, o decizie în ceea ce priveşte rezultatul final urmând a fi luată de către Comisia de Disciplină şi Etică.

Politica