miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CJ Mehedinți se pregătește deja de iarnă

Consiliul Județean (CJ) Mehedinți începe, de pe-acum, pregătirile pentru iarnă. Președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu, a dispus începerea procedurilor în vederea achiziției serviciilor de deszăpezire a drumurilor județene în iarna viitoare. Documentația a trecut de Agenția Națională pentru Achiziții Publice, au informat reprezentanții administrației județene.
„Am dispus deschiderea procedurilor pentru licitație încă din primăvară, pentru a se parcurge toți pașii legali, operatorii economici să aibă suficient timp să studieze caietul de sarcini, să depună oferte, iar eventualele contestații să se soluționeze în timp util. Vrem ca la începutul iernii să fim pregătiți să păstrăm drumurile în condiții optime pentru circulație. Trebuie spus că lucrările se licitează pe o perioadă de trei ani. Se va încheia un acord cadru pentru perioada 2018 – 2021. Am decis să mergem pe această variantă pentru a limita procedurile birocratice pe care trebuie să le parcurgem în fiecare an”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
Documentația de atribuire a serviciilor de deszăpezire a fost deja publicată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, iar operatorii economici pot depune oferte până pe 6 septembrie. Pentru atribuirea lucrărilor de deszăpezire, drumurile județene au fost împărțite pe trei loturi, la fel ca și anul trecut, Lotul I – Zona Nord, Lotul II – Zona Centru, Lotul III – Zona Sud, au mai precizat reprezentanții CJ Mehedinți.

Politica