joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova pe un butoi cu pulbere: Albu îi dă replica lui Burcea!

Câștigător EHF cu SCM Craiova, Bogdan Burcea simte că nu are sprijin din partea clubului și a răbufnit în cadrul unei conferințe de presă. Administrația clubului i-a răspuns tehnicianului.

 

Între conducerea tehnică a echipei de handbal, campioană a Europei, și cea administrativă a clubului din Bănie s-a creat o prăpastie. Bogdan Burcea a acuzat: De la câștigarea Cupei EHF, departamentul nostru de imagine, marketing și publicitate a fost atât de ocupat încât și azi, la prima conferință a echipei, sunt la fel de ocupați. O să mă prezint singur, dacă dumnealor nu au binevoit să onoreze această conferință. Vizavi de următorul turneu, pentru prima dată în istoria echipei, suntem nevoiți să împărțim echipa în două, SCM 1 și SCM 2, tot din cauza disfuncționalității și dezinteresului arătat de compartimentul de organizare, marketing, angajații clubului. Nu pot să ocolesc anumite subiecte care țin de performanță, de viața acestei echipe. Sunt dezamăgit din acest punct de vedere, pentru că există o armată de oameni care ar trebui să muncească pe acest segment, cot la cot cu noi și să nu se ascundă în spatele performanțelor obținute de sportive și antrenor. (…) Cele două echipe de acum eu le-am adus. Era nevoie de încă una. Treaba dumnealor e să se ocupe de lucrurile acestea. (…) Nu îmi permit să întreb inspectorul șef, fiecare își are superiorul lui”.

 

Chiar dacă nu suntem superiorii lui, l-am întrebat, în schimb, noi pe inspectorul șef Petrișor Albu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

– De ce nu ați fost la conferință?

– Am fost la urgență cu Vizitiu, care și-a fracturat mâna. Am fost împreună cu antrenorul secund Albici și cu fiziokinetoterapeutul Cezar Varjac. Mi s-a părut mai importantă prezența mea alături de sportivă decât la conferința de presă.

– Antrenorul Bogdan Burcea vă acuză că nu ați adus echipe la Cupa Craiovei.

– E opinia dânsului. Noi am invitat ce ni s-a propus. Burcea a propus, noi am invitat. Am trimis peste 15 invitații la echipe din afara României, din Ungaria, Polonia, Macedonia, Muntenegru, Bulgaria și Croația. Cei din Lublin ne-au confirmat în iunie că vin, apoi în iulie ne-au transmis că nu mai vin. Ne bazam pe ei.

– Bine, nu s-a putut din afară. Dar din țară? Că iată, antrenorul spune că e o premieră să participe 3 echipe la Cupa Craiovei!

– Nu e o premieră, și anul trecut tot trei echipe au fost: SCM Craiova, Dunărea Brăila, CSM Slatina. S-a întâmplat și acum trei ani, la ediția a noua să se joace în trei, când Clujul nu a mai venit. Acum ar mai fi trebuit să vină Vâlcea, dar au convenit între ele conducerile tehnice să nu mai vină, să nu-și fure strategiile.

– Există o ruptură între conducerea administrativă și cea tehnică?

Nu există o ruptură, că altfel nu ne duceam la Vâlcea după vize, cu conturile… În biroul meu, cu mine inclusiv, suntem trei persoane. Cu engleza noastră, cu marketingul nostru, ne facem treaba. Cum ne-am făcut și sezonul trecut, când s-a câștigat Cupa EHF, la fel ne-o facem și acum.

 

Sursa foto: 007sport.ro

Politica