vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Oltenii din Proaspeți încă au curțile inundate

De joia trecută pompierii olteni acționează în satul Proaspeți al comunei Curtișoara pentru a scoate apa din curțile și beciurile localnicilor, inundate după ploile de săptămâna trecută. Și astăzi se intervine în zonă, ISU Olt primind sprijin de la colegii din regiune.

„Începând cu ora 12.00, forțele și mijloacele din cadrul ISU Dolj și ISU Vâlcea venit în sprijin în comuna Curtișoara, sat Proaspeți, se retrag din dispozitiv. Acționează în continuare echipajele din cadrul ISU Olt, cu o motopompă de mare capacitate și două motopompe transportabile.În acest moment se acționează cu o motopompă de mare capacitate și două motopompe transportabile, pentru evacuarea apei din opt curți. Există o zonă în care se află un sistem de captare și apa este preluată din zona respectivă și refulată într-o zonă în care să nu afecteze și alte gospodării”,a precizat Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

A fost finalizată și evaluarea inițială a gospodăriilor afectate, în urma primei centralizări, 71 de gospodării au fost afectate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica