joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Patru tineri, reținuți după un scandal în Motru

Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată, luni, de către un tânăr de 30 de ani, din localitate, despre faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se afla pe terasa unui local de alimentație publică din municipiul Motru, a fost agresat de patru bărbați, provocându-i leziuni care necesită nouă zile îngrijiri medicale.

În conflict au fost implicați doi tineri din Mehedinți, unul din Timișoara și altul din Motru.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști au fost identificați doi bărbați de 33 de ani, din comuna Balta, județul Mehedinţi, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Timişoara și un bărbat de 35 ani, din municipiul Motru, care au dobândit calitatea de suspecţi în cauză, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, arată IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Duși în fața magistraților

Cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptelor, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Politica