joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liniuțe pe DN 66, lângă Bumbești-Jiu. Trei șoferi s-au ales cu dosar penal

Polițiștii gorjeni au deschis dosar penal pe numele a trei șoferi, în vârstă de 22, 24, respectiv 31 de ani, după ce aceștia au făcut o întrecere neautorizată, cu mașinile, pe un drum public. Gorjenii în cauză au fost prinși pe Drumul Național 66, în afara localității Bumbești-Jiu.

În acest caz, oamenii legii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că doi tineri de 22 și 31 de ani, din municipiul Târgu Jiu, și un tânăr de 24 de ani, din oraşul Novaci, au participat cu autoturismele personale, la întreceri neautorizate, în după-amiaza zilei de luni.

Tinerii au fost conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice. Polițiștii recomandă conducătorilor auto să respecte prevederile legale privind circulația rutieră pe drumurile publice, pentru prevenirea accidentelor cu consecințe grave”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform legii, participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la un an sau cu amendă.

Politica