vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jucătorii echipei CSU Craiova sunt la pământ: „Am fost cam penibili!”

După catastrofa de la Sfântul Gheorghe, care i-a dus pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, echipierii alb-albaștri și-au asumat întreaga responsabilitate.

La finalul partidei pierdute cu 1-0 contra lui Sepsi, Alexandru Mateiu a spus: „Cu Iași am făcut o partidă foarte bună, am arătat că jucăm fotbal, am avut 10 ocazii. Azi într-adevăr am fost cam penibili, dezamăgitori. Sper să trecem cât mai repede peste această înfrângere dureroasă. Am făcut un meci slab, acum trebuie să ne refacem pentru că vineri avem un meci foarte dificil cu FC Botoșani, o echipă foarte bună. Azi am fost o echipă slabă rău, și acel șut din minutul 75 a fost slab rău. N-am avut nicio ocazie. Zero ocazii am avut! Sper că a fost un accident și acasă să dăm totul, să trecem peste acest eșec usturător și să câștigăm într-o manieră foarte frumoasă în fața publicului”.

Unul dintre veteranii echipei consideră că despărțirile de Băluță și Gustavo pot fi acoperite de Markovic și Mihăilă: „Nu contează plecările din perioada de vară, nu contează nimic. Avem atacanți foarte buni: Mihăilă, o să auziți de el, e un copil foarte bun. Noi trebuie să fim lei. Eu sunt sigur că o să fie bine cu Markovic, Mihăilă, jucători foarte buni, care vor face să nu ducem lipsa celor doi. Cu Botoșani trebuie să arătăm alt joc și să-i bucurăm vineri seară”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întors pe toate părțile de Tandia, Florin Gardoș părea buimăcit la interviul de la finalul jocului: „Ne-am prezentat lamentabil, nu am avut prospețime, nu am avut agresivitate, nu a mers nimic. Astăzi cred că nu am avut în primul rând atitudine și asta trebuie în primul rând să schimbăm. Spre deosebire de celelalte două meciuri, unde cred eu a fost o mentalitate bună, ne-am creat ocazii, am dominat meciurile, astăzi n-a mers nimic. Trebuie să schimbăm atitudinea și să intrăm motivați pe teren. Nu ne-am prezentat bine deloc. Nici nu dăm gol, nici nu ne apărăm foarte bine, nu a mers nimic. Noi suntem de vină, jucătorii, asta e clar.

Comparativ cu Mateiu, Gardoș resimte din plin absențele lui Băluță și Gustavo: Avem trei meciuri fără să înscriem, deci se vede că ne lipsesc, dar vor mai veni jucători, cred că și cei care au venit au nevoie de ceva timp. Știu că nimeni nu are răbdare și e clar că trebuie să ne prezentăm mai bine, să câștigăm puncte. Sigur nu ne vom prezenta așa cu Leipzig. Trebuie să ne prezentăm mai bine. Un mic semnal de alarmă e ce s-a întâmplat azi. Trebuie să ne schimbăm atitudinea. Pentru mine important e să am continuitate, să leg meciurile și sunt convins că se va vedea un progress în jocul meu”.

CSU Craiova a pierdut cu 1-0 partida susținută în compania formației Sepsi Sf. Gheorghe. În urma rezultatului, gruparea craioveană ocupă după două etape ultimul loc în ierarhia Ligii 1.

Politica