miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Browserul Chrome a fost lansat oficial în realitate virtuală

Începând de astăzi, utilizatorii care folosesc căștile VR Daydream View sau Lenovo Mirage Solo pot accesa Chrome de pe ecranele lor de start.

Versiunea VR a browserului Chrome, care menține în cea mai mare parte aceleași caracteristici ca și varianta desktop, mai are și un „mod cinema” care optimizează videoclipurile de pe internet pentru a putea fi vizionate în VR, notează Hotnews.

Utilizatorii Daydream (și utilizatorii altor seturi de căști) au avut acces la browserul Chrome în VR pentru un timp, prin intermediul versiunilor de testare ale browserului sau prin intermediul aplicației mobile Android pentru Chrome. Dar acest anunț afișează această versiune a Chrome ca o aplicație de navigare stabilă, cu drepturi depline, și nu un experiment sau un canal pentru WebVR.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prima generație de căști Daydeam View a fost lansată în octombrie 2016. Smartphone-urile Daydream-ready (care au încorporat în sistemul de operare platforma Daydream) pot fi plasate în compartimentul frontal al căștilor VR, care transformă imaginea într-o proiecție VR prin intermediul a două obiective.

Politica