marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

8 români răniți într-un accident grav produs în Austria

Două autovehicule înmatriculate în România au fost implicat într-un accident rutier în Austria. Potrivit datelor trimise de MAE,  opt români au fost răniţi. Dintre aceştia, doi au suferit răni mai grave, iar alte şase persoane, printre care şi trei minori, au fost rănite uşor. Reprezentanţii Ministerului de Externe mai precizează că „rănile suferite de cetăţenii români nu le pun viaţa în pericol” şi că ambasada României la Viena „monitorizeaza situaţia si este în contact permanent cu autorităţile locale, fiind pregatită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări”.

Accidentul s-a petrecut, luni, pe autostrada A4, sensul de mers spre Ungaria, în zona Bruck ad Leitha.  Șoferul unui camion înmatriculat în Slovacia a încetinit din cauza traficului aglomerat de pe autostradă, iar o mașină înmatriculată în România nu a apucat să frâneze la timp și a intrat în plin în camion.

Autorităţile austriece au intervenit cu ambulanţe şi elicoptere la locul accidentului. Circulaţia în zonă a fost întreruptă aproximativ două ore, formându-se coloane de maşini de aproximativ zece kilometri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica