joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Grav accident la Movileni. Doi oameni au murit

Două persoane au murit, iar un bărbat și un copil au fost răniți într-un accident rutier care s-a petrecut pe DJ 546B, în comuna Movileni. Se pare că un autoturism în care se aflau un bărbat și o femeie ar fi pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un alt autoturism în care se aflau un bărbat și un copil. Ocupanții autoturismului care a pătruns pe contrasens ar fi decedat. La fața locului sunt pompierii din Slatina și polițiștii.

„La locul evenimentului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare și mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanță. În momentul sosirii echipajelor, șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 23 de ani, din comuna Movileni și pasagera din dreapta-fată din același autoturism, în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, au fost găsiți decedați, cu leziuni incompatibile cu viața. Șoferul celuilalt autoturism, în vârstă de 36 de ani, din orașul Potcoava și pasagerul aflat în acesta, în vârstă de 12 ani, din aceeași localitate, au fost preluați de echipajele SAJ, conștienți și transportați la UPU Slatina”, a declarat Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Fata care se afla pe scaunul din dreapta, decedată, a fost găsită încarcerată, iar pentru extragerea acesteia au acționat pompierii de la descarcerare care îndepărtat portiera autoturismului, a mai precizat reprezentantul ISU. Celelalte victime au fost găsite în afara autoturismelor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica