vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fundaș de 700.000 euro, oficial al Craiovei!

Oltenii au realizat a treia mutare a verii: după Pigliacelli și Ciocâldău l-au semnat pe Isaac Donkor.

Din motive financiare, Cesena s-a desființat după 78 de ani de istorie. De acest fapt a profitat inclusiv CSU Craiova, care l-a luat de la gruparea italiană din Serie B pe Isaac Donkor, fundaș de 22 de ani, cotat de transfermarkt.de la 700.000 euro. Crescut la juniorii lui Padova și Inter Milano, Donkor a prestat pentru nerrazzuri, dar și pentru Avelino, Bari și Cesena. Are 9 selecții la reprezentativa U17 a Ganei și una la echipa U21.

CSU Craiova a oficializat marți mutarea lui Donkor în Bănie. „Universitatea Craiova anunță faptul că a ajuns la o înțelegere pentru 3 ani cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon cu Isaac Donkor, un fundaș care a jucat în Serie A. Bine ai venit, Isaac & cât mai multe performanțe în familia Științei!”, scriu oltenii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tatonări la Ioniță!

Alex Ioniță este una dintre țintele CSU. Potrivit digisport.ro, cel mai mediatizat jucător al pauzei de iarnă ar putea ajunge la CSU Craiova în perioada imediat următoare. Fotbalistul este foarte apreciat de Mihai Rotaru, o dovadă în plus în acest sens fiind că înainte ca el să ajungă la CFR, patronul craiovenilor oferise 800.000 de euro, propunere refuzată atunci de Astra. Clujenii au plătit un milion de euro şi au luat jucătorul, dar transferul nu s-a dovedit un mare succes pentru că Dan Petrescu a mizat rar pe el.

Gata căutările! CSU are numărul 9!

Specialistul DigiSport, Ilie Dumitrescu, e de părere că oltenii trebuie să înceteze să-și mai caute vârf de gura porții: Mie mi-a plăcut Markovic, care a intrat la Craiova. Au vârful în grădină. Arăta bine și fizic. Markovic e număr 9! Nu trebuie să mai caute acest jucător, îl au în grădină. Am văzut câteva lucruri și mi-a adus aminte de momentul în care a intrat Rashford la Manchester United. Tot așa, cu tupeu, a încercat multe chestii în multe momente. Bine, probabil că Mangia nu se uită la emisiune”.

Markovic a debutat în Liga 1 la 16 ani și 9 zile, în sezonul 2016-2017. A fost primul fotbalist născut în 2001 care a jucat în prima ligă a fotbalului românesc. Jucase în premieră pentru CSU la 15 ani, în Cupa României, când antrenorul oltenilor era Gheorghe Mulțescu. Tot Mulțescu i-a oferit ocazia să dispute și primul meci de campionat. În sezonul trecut, sub comanda lui Mangia, tânărul atacant nu a jucat deloc la prima echipă a alb-albaștrilor.

Politica