vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova se pregătește să întărească ofensiva!

Rezultatele dezarmante din startul sezonului au și un efect pozitiv. Oltenii sunt cei mai activi pe piața transferurilor în această perioadă.

Niciun gol marcat în primele 2 jocuri oficiale din acest sezon, iar efectele nu s-au lăsat prea mult așteptate. CSU a intrat în tratative cu 3 jucători ofensivi.

Primul pe listă este paraguayanul Cesar Meza Colli, în vârstă de 26 de ani. Potrivit informațiilor noastre, negocierile au intrat pe ultima sută de metri cu jucătorul care a evoluat ultima oară la FK Keshla, în Azerbaijan. „Îl știu, e un jucător extraordinar, un jucător de talent. Dacă ei vor decide că e un fotbalist de care au nevoie, eu cred că îi va ajuta. Este Mitriță de piciorul stâng. Vă dați seama ce ar însemna pentru adversari să aibă doi asemenea jucători, cu o calitate extraordinară. Și, pe acest vulcan de stadion, vă dați seama că ar fi extrem de greu pentru oricine să învingă aici”, a spus Andrei Cristea, la finalul partidei dintre CSU Craiova și Poli Iași.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cum producția internă de fotbaliști nu mai mulțumește patronatul, acesta s-a reorientat spre Academia Hagi. După ce l-a adus pe Alex Cicâldău, CSU vrea și perla de pe coroana Regelui: pe Alexandru Mățan.

Cei doi jucători pot acoperi benzile în cadrul unui trident ofensiv. Însă oltenii au identificat și vârful de careu de care aveau atâta nevoie: Ioan Hora, golgheterul Ligi 1 2015-2016, ajuns la 29 de ani în prima divizie turcă. Impresarul său a lăsat să se înțeleagă că fotbalul românesc nu poate pune pe masă o ofertă atât de bună pentru a-l repatria pe atacant.

Întăriri și în apărare!

Potrivit digisport.ro, CSU negociază cu Isaac Donkor, fundașul de 22 de ani, rămas liber de contract după despărțirea de Cesena. Dacă mutarea se va face în aceste zile, Donkor va semna pe trei ani, cu opțiunea pe încă un sezon și are șanse mari să evolueze chiar în etapa a doua, pe terenului lui Sepsi, duminică, de la ora 18.00.

Politica