miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Verdeș, mulțumit după primul amical: „După doar patru zile de antrenamente, ne-am prezentat foarte bine”

Cunoscut de iubitorii fotbalului slătinean din perioada în care era golgheter al grupării FC Olt, Bobi Verdeş are misiunea, din postura de antrenor principal, de a duce CSM Slatina în Liga a III-a. Acesta a debutat cu o victorie pe banca tehnică a echipei slătinene în amicalul cu FCM Alexandria, echipă ce a terminat sezonul pe podiumul Ligii a III-a. Antrenorul grupării slătinene, care în această săptămână va susţine examenele finale pentru obţinerea Licenţei UEFA A, s-a arătat mulţumit de evoluţia jucătorilor aflaţi sub comanda sa.

CSM Slatina a susţinut, la doar câteva zile de la reunire, un prim amical din această vară, în compania formaţiei FCM Alexandria, echipă ce a încheiat sezonul pe locul al doilea în seria a III-a a Ligii a III-a, din care a promovat Petrolul Ploieşti. Slătinenii s-au impus, scor 1-0, jocul de pregătire reprezentând astfel un test util, mai ales pentru antrenorul Bobi Verdeş, care s-a edificat cât de cât asupra potenţialului jucătorilor. De altfel, tehnicianul grupării slătinene, ajutat de Mircea Voicu şi Vasile Sin, antrenor cu portarii, a rulat tot lotul aflat la dispoziţie.

După doar patru zile de antrenamente, ne-am prezentat foarte bine. Am avut o evoluţie bună cu o echipă care s-a bătut la promovare cu Petrolul Ploieşti. Pentru că timpul a fost scurt, pregătisem jocul foarte bine din punct de vedere defensiv. Jucătorii m-au surprins plăcut în ofensivă. Am avut destule ocazii, am reuşit să înscriem, sunt foarte mulţumit de evoluţia lor. Pentru mine contează toate rezultatele, pentru că ceea ce pregătim se reflectă pe teren. Mă interesează, în această perioadă, să ne pregătim bine din punct de vedere fizic, avem câte două antrenamente pe zi, după care va urma meciul din Cupa României, pe 1 august, dar şi alte amicale doar cu echipe din Liga a III-a”, a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Bobi Verdeş, după primul amical al verii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bobi Verdeş nu este la prima experienţă ca antrenor. Acesta a pregătit, împreună cu Adi Popa, campioana judeţului Vâlcea, care a promovat în Liga a III-a, ambii şi din postura de jucători. Noul tehnician al grupării slătinene va susţine, în această săptămână, la Casa Fotbalului, examenele finale ale Licenţei UEFA A, care îi permite unui antrenor să fie antrenor secund în Liga I şi principal la Liga a II-a. Printre foştii fotbalişti cunoscuţi care au participat la acest curs, alături de Bobi Verdeş, se numără Mirel Rădoi şi Dorin Goian.

Politica