sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Panică într-un bloc din Alunu, după izbucnirea unui incendiu

Locatarii unui bloc din localitatea Alunu au trecut prin clipe de spaimă, după ce un incendiu a izbucnit, la miezul nopții, într-un apartament de la etajul 3.

10 persoane s-au autoevacuat, în timp ce alte două au fost scoase din apartament de pompieri, după ce au suferit atacuri de panică.

În data de 23.07.2018, la ora 00.57, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘General Magheru’ al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament, situat la etajul 3 al unui bloc din localitatea Alunu. Până la stingerea incendiului, au ars: o uşă din lemn şi mobilierul din dormitor. De asemenea, s-au degradat pereţii şi alimentele din apartament.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cauza fumului dens, s-au autoevacuat 10 persoane, iar două, locatarii apartamentului vecin celui afectat, au fost scoase de pompierii militari. A fost necesară intervenţia echipajului SAJ Vâlcea pentru acordarea primului ajutor medical celor două persoane, care au suferit atacuri de panică”, potrivit ISU Vâlcea.

Pompierii au stabilit drept cauză probabilă „utilizarea unei surse de aprindere pentru generarea incendiului”.

Politica