joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rutieriştii au tras rablele pe dreapta

Polițiștii rutieri au retras 13 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice și a fost dispusă imobilizarea a opt vehicule, în urma unei acţiuni desfăşurate împreună cu reprezentanţii Registrului Auto Român (RAR). Totodată, au fost aplicate 237 de amenzi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că, în perioada 18-19 iulie, 37 de polițiști din cadrul Serviciului Rutier Olt, împreună cu un inspector din cadrul Regiei Autonome Registrul Auto Român, au acționat în vederea reducerii riscului de victimizare prin accidente rutiere produse pe fondul stării tehnice.

Au fost căutate deficiențe sau neconformități referitoare la sistemul de frânare, mecanismul de direcție, existența și autenticitatea seriilor/ numerelor de identificare ale vehiculelor, deținerea inspecției tehnice periodice și valabilitatea acesteia, dar şi alte aspecte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cadrul acțiunii au fost controlate 582 de autovehicule, fiind aplicate 237 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice. În urma verificărilor efectuate, au fost constatate neconformități privind sistemul de rulare, instalațiile de iluminare, aplicarea foliilor neomologate, precum și lipsa inspecției tehnice”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Polițiștii rutieri au retras 13 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice și a fost dispusă imobilizarea a opt vehicule.

Politica